Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,14 g |
Tuky | 88,41 g |
Vláknina | 2,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 45,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem nebo rýží.
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mX8r
Moje poznámka
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mX8r
Nejnovější recepty
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 1 hodinou
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 10 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché langoše
PetrZappa před 59 minutami
Květákové placičky
TondaJ před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
stefi.f47 před 2 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 8 hodinami
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 12 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 13 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 13 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 13 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
vinná marináda,
šťavnatá krkovička,
vinná marináda na maso,
olejová marináda,
marináda s vínem na vepřové maso,
marináda na krkovici,
šťavnatá krkovice,
šťavnatá marinovaná krkovice,
marináda na maso s vínem,
jak na marinované krkovici aby byla stavnata,
stavnata krkovicka recept,
vinna marináda na krkovičku na gril,
krkovice naložená v marinádě až 3 dny,
recept na vinnou marinadu,
štavnatá krkovička na grilu,
krkovička bobkový víno,
vinné marinády na maso,
marináda na maso bobkový list víno,
recepty na štavnatou krkovičku,
štavnatá krkovice recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
víno bílé,
olej,
česnek,
bobkový list,
cukr,
tymián,
pepř,
sůl
Komentáře (33)
Proboha ženský, přece nevaříte první den, aby jste nedokázali odhadnout množství soli k poměru s množstvím masa a tekutin
Nějak nechápu tu dnešní diskuzi o soli. Pokud se vám to zdá moc, tak dejte jednu lžičku a potom dosolte. Ale předem vás ujišťuji, že tu druhou lžičku tam stejně dáte.
asi neumí vařit, že by
Komu se zdají dvě malé zarovnané čajové lžičky na toto množství moc, tak samozřejmě předpokládám, že má svobodnou vůli, dá soli méně a v poslední fázi případně dosolí. Tím je téma sůl pro mě uzavřené
Tak a teď předpokládám, že se ještě karlička vrátí a všem nám to ,,natře'', resp. mě
A debata o solení mi príde absurdná...
,,Karlo'' ty solíš přesně podle receptu, ne podle své chutě?
PS: Přesolené to rozhodně nebylo, naopak solím velice málo.