Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 936 kJ / 2 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,61 g |
Tuky | 32,63 g |
Vláknina | 74,75 g |
Cholesterol | 508 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 375,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kubbe nijje - arabsky tatarak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJgR
Moje poznámka
Kubbe nijje - arabsky tatarak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJgR
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 53 minutami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 6 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 6 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 7 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 7 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 8 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 11 hodinami
Tématické fráze:
škumpa obecná foto,
tatarák z bulguru,
kde koupit maso na tatarák,
bramborovy tatarak treme brambory,
jídlo kubbe,
recept arabský,
tatarak z burgru,
škumpa recepty,
bulgur tatarak,
procesor na maso,
kde koupit tatarak,
jak naaranzovat tatarsky biftek,
pražený bulgur,
kubbe jídlo,
pokrmu kubbe,
libanonsky tatarak,
sumah koupit
Suroviny:
hovězí zadní,
bulgur,
koření nové koření mleté,
římský kmín mletý,
skořice,
majoránka,
paprika sušená sladká,
harissa,
sůl,
pepř,
olej olivový,
maso hovězí mleté,
cibule,
koření nové koření mleté,
koření sumah,
skořice,
majoránka,
olej olivový,
sůl,
pepř,
olej olivový,
ořechy piniové
Komentáře (18)
Moc vsem dekuji za pozornost a komentare...
Dá se běžně koupit v lepších obchodech s kořením viz.Tonda.
Jinak nádhera a můj muž by si pošmákl,má na rozdíl ode mne moc rád tatarák.Tu dušenou část ovšem můžu,dala bych si dvojitou.
velmi zajímavý recept
Ale dobre som sa zasmiala pri korení sumah, lebo som hľadala na nete, čo je to za korenie a tam na mňa vykukol ľudový názov : Škumpa koželužská
V každom prípade máš bodík