Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 936 kJ / 2 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,61 g |
Tuky | 32,63 g |
Vláknina | 74,75 g |
Cholesterol | 508 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 375,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kubbe nijje - arabsky tatarak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJgR
Moje poznámka
Kubbe nijje - arabsky tatarak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJgR
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 4 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 6 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 6 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 2 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 3 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 4 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 6 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 6 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 8 hodinami
Květákové placičky
Linova před 8 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 9 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 9 hodinami
Tématické fráze:
škumpa obecná foto,
tatarák z bulguru,
kde koupit maso na tatarák,
bramborovy tatarak treme brambory,
jídlo kubbe,
recept arabský,
tatarak z burgru,
škumpa recepty,
bulgur tatarak,
procesor na maso,
kde koupit tatarak,
jak naaranzovat tatarsky biftek,
pražený bulgur,
kubbe jídlo,
pokrmu kubbe,
libanonsky tatarak,
sumah koupit
Suroviny:
hovězí zadní,
bulgur,
koření nové koření mleté,
římský kmín mletý,
skořice,
majoránka,
paprika sušená sladká,
harissa,
sůl,
pepř,
olej olivový,
maso hovězí mleté,
cibule,
koření nové koření mleté,
koření sumah,
skořice,
majoránka,
olej olivový,
sůl,
pepř,
olej olivový,
ořechy piniové
Komentáře (19)
Moc vsem dekuji za pozornost a komentare...
Dá se běžně koupit v lepších obchodech s kořením viz.Tonda.
Jinak nádhera a můj muž by si pošmákl,má na rozdíl ode mne moc rád tatarák.Tu dušenou část ovšem můžu,dala bych si dvojitou.
velmi zajímavý recept
Ale dobre som sa zasmiala pri korení sumah, lebo som hľadala na nete, čo je to za korenie a tam na mňa vykukol ľudový názov : Škumpa koželužská
V každom prípade máš bodík