Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 233 kJ / 1 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,33 g |
Tuky | 26,62 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 726 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 69,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrovo - masová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Vqz
Moje poznámka
Játrovo - masová směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Vqz
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 18 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 29 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 15 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
masova smes,
jatrova smes,
masová směs s játry,,
směs masa a játer,
játra a vepř.maso směs,
spindlerovska smes s jatry,
jatrovo veprovy gulas,
masová směs recept,
jatrova smes s vepřovým masem,
směs z jater a masa,
masove smesi z veproveho kureciho a jater,
vepřové maso v játrové omáčce,
játrovo-masová směs,
recepty na masové směsi,
ˇasová směs s játry,
játrová směs s,
masová směs po pytlácku,
čínská směs z jater,
smes masa veprove hovezi a jatra,
veprova masova smes s játry
Suroviny:
játra vepřová,
maso vepřové,
pórek,
paprika čerstvá červená,
rajče,
žampióny,
kečup sladký,
omáčka sojová,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín celý,
olej,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
solamyl
Komentáře (1)