Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Recept, který je náročný na čas, ale vše vynahradí plnou chutí. Pomalu pečený vepřový hřbet získá za 9 hodin v troubě koncentrovanou chuť a šťavnatost. Podávejte se zapečenými smetanovými bramborami a restovanou zeleninou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 203 kJ / 6 263 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 262,70 g |
| Tuky | 476,38 g |
| Vláknina | 58,20 g |
| Cholesterol | 780 mg |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 2,15 g |
| Sacharidy | 206,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Moje poznámka
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 21 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 26 minutami
Vrstvený salát
Haname před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 3 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 5 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 6 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 6 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 6 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 7 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 7 hodinami
Mila kuličky
Marule před 7 hodinami
Tématické fráze:
pečený vepřový bok v celku,
pomalu pečene kančí,
pečený vepřový oříšek,
pomalu pečené vepřové,
pečený jelení hřbet,
pomalu peceny kanec,
peceny bok v celku,
kotleta s kůží,
peceny bok s bramborem a kapustou,
pečený kančí hřbet,
koza hřbet recept,
pečený bok s bramborami,
cerstvemaso.cz,
cerstvemaso.cz,
veprove maso pecene na bramborach,
pomalu pečený vepřový bok,
pomalé pečení,
polmalu pečený kančí hřbet,
1500 g krkovička a 500 g bůček,
vepřový oříšek s bramborem
Suroviny:
bůček vepřový,
brambory,
smetana,
tymián,
ořech muškátový,
kapusta růžičková,
cuketa,
karotka,
cibule bílá,
cukr,
sůl,
pepř mletý,
kosti vepřové,
bylinky
Komentáře (7)
Báječné!!!
http://www.cerstvemaso.cz/eshop/veprove/66_veprovy...