Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 493 kJ / 1 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,10 g |
| Tuky | 6,91 g |
| Vláknina | 39,01 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,84 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 305,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitný zrníčkový chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkvV
Moje poznámka
Žitný zrníčkový chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkvV
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 20 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 25 minutami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 2 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 2 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 3 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 3 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 4 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 4 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 4 hodinami
Tématické fráze:
žitné otruby,
žitné otruby recepty,
žitný chlebík,
zrníčkový chlebíček,
zrnickove pecivo,
žitné otruby recept,
kvasek z otrub,
žitný otruby,
rozkvásek,
pečivo z žitných otrub,
žitné otruby, recepty,
zrníčkové placky,
zrníčkový chléb recepty,
recept kváskový zrníčkový chleba v pekárně,
kváskový chléb po upečení mazlavý,
zitny s pohankou,
zrníčkový chléb,
jak dlouho nechat kvasit kvásek?,
zrníčkový chléb recept,
zitni kvásek suchy
Suroviny:
kvas žitný,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka žitná chlebová,
voda,
voda,
sůl,
pšenice,
mák,
mouka žitná chlebová,
tuk,
otruby
Komentáře (15)
Keď pečiete chlieb, nemusí byť v uzavretej nádobe? čítala som niekde, že to je jediné správne...ale moje dávnejšie pokusy s pečením chleba boli tiež len tak na plechu. Ak ma opustí momentálna depka z pečenia chleba, asi skúsim tiež formu na tortu
Kvásek přikrmuji 1x denně, zatím pokaždé nakyne po nakrmení, pak klesne. Zatím nemění barvu, je kyselý, ale není cítit po acetonu a bublinkovatí.
pipre: Jani, tak nedávej nic (ála Babica
Jak často teď krmíš kvásek a jak reaguje?