Kančí na červeném víně
Kančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá. Pokud jako přílohu zvolíte houskový knedlík, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 876 kJ / 1 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,30 g |
| Tuky | 14,58 g |
| Vláknina | 14,29 g |
| Cholesterol | 338 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 36,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BX9Y
Moje poznámka
Kančí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BX9Y
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky
Kajkajak před 18 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 25 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 2 hodinami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 3 hodinami
Tématické fráze:
kančí na víně,
kančí na červeném víně,
kančí maso na víně,
kanec na víně,
kanči kýta na víně,
kanči kyta na červenem vine,
kanci na vine recept,
divočák na víně,
kanec na červeném vině,
kanci maso na cervenem vine,
kančí žebra na vině,
divocak na cervenem vine,
pečené kančí na víně,
kančí plec na víně,
kanci kyta pecena na vine,
kančí játra na víně,
kančí vine,
pečený kanec na víně,
kančí na víně,
kančí kýty na červeném víně
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
česnek,
víno červené,
voda,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín drcený,
pepř celý,
sůl,
sádlo
Komentáře (22)
To víš, někdo se nudil a chtěl se s námi o to podělit
Teď mi přišlo na mail upozornění na komentář a ono tu žádný není
Bohužel i u nás to byl poslední kousek ze skromných zásob divočiny
takže nezbývá, než doufat, že se zase brzy něco objeví