Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 765 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,80 g |
| Tuky | 43,40 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 494 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mäso narežeme na menšie medailónky. Veľmi jemne ich naklepeme, osolíme, okoreníme a trocha posypeme mletou paprikou.
Krok 2: Do kastróla nalejeme trocha oleja a rozložíme na kolieska narezanú cibuľu.
Krok 3: Poukladáme medailónky, podlejeme vodou a dusíme domäkka (celú túto časť prípravy robím v tlakovom hrnci).
Krok 4: K mäkkému mäsu pridáme na kolieska narezaný pór a dusíme 5 minút, potom pridáme narezané olivy a zase 5 minút podusíme. Vodou zbytočne nepodlievame, šťavy má byť toľko, aby ju pór a cibuľa zahustili. Podávame s kuskusom alebo ryžou.
Zveřejněno 30. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oQ3
Moje poznámka
Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oQ3
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 1 hodinou
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 41 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 2 hodinami
Frgálová buchta
Merylas před 2 hodinami
Buchty na páře
Merylas před 2 hodinami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 2 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí na pórku,
recepty z pórku,
jehněčí olivy,
jehněčí plec na pórku,
jehněčí albert,
olivy do mrazaku,
recepty albert jehněčí,
albert jehněčí,
pórek,
jednoduché moučníky
Suroviny:
stehno jehněčí,
pórek,
olivy černé,
cibule bílá,
sůl,
koření bílé mleté,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (16)