Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 724 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,38 g |
Tuky | 36,31 g |
Vláknina | 20,11 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 51,78 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme a na oleji po obou stranách dozlatova opečeme.
Krok 2: Vyjmeme je, do tuku přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme ji, zasypeme paprikou, zalijeme vývarem, okořeníme česnekem utřeným se solí a drceným kmínem.
Krok 3: Přidáme nakrájené zelí a kotlety a společně dusíme doměkka.
Krok 4: V polovině dušení přidáme smetanu, v níž jsme rozmíchali mouku, přisolíme.
Zveřejněno 4. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sikulské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgkg
Moje poznámka
Sikulské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgkg
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 2 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 1 hodinou
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 1 hodinou
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 14 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové žebírko sikulské,
sikulské vepřové žebírko,
sikulský vepřový plátek,
sikulsky platek,
sikulské zelí,
sikulský guláš,
sikulská kotleta,
sikulske maso,
sikulské kotlety,
hospodské zelí,
sikulské vepřové,
vepřové po sikulsku,
sikulský kotlet,
sikulské vepřové maso,
vepřové sikulské,
žebírko,
vepřové sikulské žebírko,
sekulské žebírko,
veprove zebírko po sikulsku,
sikulská vepřová
Suroviny:
kotleta,
vývar,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
kmín drcený,
zelí kysané,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (17)
Jani, už mám v oblíbených a díky za tip
Posílám bodíka.