Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 969 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,80 g |
Tuky | 7,51 g |
Vláknina | 16,12 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 38,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, promícháme a necháme stát, než usmažíme cibule, nakrájené nadrobno. Pak dáme sporák na maximum, přidáme maso a opečeme ho, teplotu snížíme a dusíme nejprve ve vlastní šťávě, pak zalijeme vývarem, přidáme pepř, nakrájená rajčata, papriku i pórek na menší kousky a dusíme tak dlouho, dokud není maso měkké.
Krok 2: Pak si do malého množství vývaru rozšleháme mouku, ragú zahustíme, doladíme chutě a necháme probublat tak 10 minut.
Zveřejněno 24. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ragú z líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1Yl
Moje poznámka
Ragú z líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1Yl
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 39 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 10 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Tématické fráze:
ragů z hovězích líček,
ragú z líček,
hovezí líčka ragu,
recepty hovězí ragú,
recepty z líček,
ragů z vepřových líček,
jak vařit líčka,
líčka recept,
vařená hovězí líčka,
hovězí ragú na šípkové,
hovězí ragů líčka,
rajčatové ragú,
ragů z hovězího líčka,
vaření z líček,
hovězí líčka jako ragú,
co uvařit z líčka,
recept z liček,
ragú hovězí líčka,
co uvařit z hovězých liček,
recepty líčka
Suroviny:
líčka hovězí,
cibule,
česnek,
lusk paprikový,
rajče,
pórek,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
libeček,
rozmarýn čerstvý,
vývar hovězí,
mouka hladká,
sádlo,
pepř,
sůl
Komentáře (5)