Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 941 kJ / 2 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,29 g |
Tuky | 50,75 g |
Vláknina | 23,88 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,94 g |
Sacharidy | 263,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z hovězího srdce, žampiónů a z mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nlGD
Moje poznámka
Rizoto z hovězího srdce, žampiónů a z mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nlGD
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatové lasagne
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno 6. 8. 2025 08:00:02
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno 6. 8. 2025 06:20:00
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno 6. 8. 2025 06:02:49
Lehká cuketová polévka
Přidáno 6. 8. 2025 06:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
Dana89 před 1 hodinou
Vláčné řezy s pudinkem a ostružinami
hanacka před 3 hodinami
Švestková čokoláda
sulckax612 před 13 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 15 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 16 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 18 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 19 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 20 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 20 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 20 hodinami
Tématické fráze:
risoto s mascarpone,
rizoto s maskarpone,
mascarpone recepty,
hovezi srdce recept,
zizoto s mascampore,
recept na hovezi sr,
risotto mascarpone,
recept na hovězí srdce,
hovězí srdce,
recepty hovezi srdce na žampiony,
hovězí srdce recepty,
maso s mascarpone,
rizoto obrazek,
rizoto ze žampionů,
muze se osolit srdce,
hovädzie srdce,
maso mascarpone,
minuka z hovězího srdce,
recepty hovezi sr,
vaření hovězího srdce
Suroviny:
srdce hovězí,
rýže arborio,
srdce hovězí,
víno červené,
žampióny,
pórek,
mrkev,
parmazán,
mascarpone,
petrželka,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (16)
ono dobře odblaněné a očištěné hovězí srdce může fakt připomínat jiný druh masa. Mě spíš zaráží vaření 4 hodiny. Já srdce dělám celkem často, ale určitě ani v normálním hrnci nevařím tak dlouho, je fakt,že v papiňáku je měkké v pohodě za hodinu, max. za 70 minut. V normálním hrnci nejvýš 2 hodiny i při mírném varu