Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 366 kJ / 1 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,25 g |
| Tuky | 34,50 g |
| Vláknina | 39,00 g |
| Cholesterol | 488 mg |
| Sodík | 615 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 110,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí "Chameleon"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWDK
Moje poznámka
Zelí "Chameleon"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWDK
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 18 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 19 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře s bílou paprikou v medově hořčičné šťávě
LucikG před 8 minutami
Špagety aglio e olio
DavikEvik před 20 minutami
Pečené maso
Anytram před 1 hodinou
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 1 hodinou
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 1 hodinou
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 2 hodinami
Domácí česnečka
Milan68 před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 2 hodinami
Tématické fráze:
dort chameleon,
voda na dolití zelí,
vaříme zelí,
drásov zelí,
zelí drásov,
dolití vody do zelí,
zelí tvarožná,
tvarožná zelí,
zelí v oleji,
tvarožná zelí,
vařímeze zwlí,
polévky hlavové zelí,
recepty-dušené hlavové zeli,
zelí s olejem,
vaříme z plecka,
vaříme ze syrového zelí,
hlavové dušené zelí,
dolití kysaného zelí,
priprava hlavove zelím,
zelí hlavové recept
Suroviny:
plecko,
protlak rajčatový,
zelí bílé hlávkové,
vegeta,
bujón hovězí,
cibule,
olej,
sůl,
brambory,
cukr,
podravka,
mouka hladká,
voda
Komentáře (9)
Ještě lepší je ten levitující chleba