Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 130 kJ / 1 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,49 g |
| Tuky | 50,25 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 303 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 56,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGy4
Moje poznámka
Hovězí kližka na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGy4
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 13 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 14 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 1 hodinou
Indický Naan chléb
Vinka před 1 hodinou
Krupicová kaše
Roobass před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 4 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 4 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 4 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 4 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka dle pohlreicha,
hovězí maso na švestkách,
hovezi klizka recept,
hovězí kližka,
hovězí kližka recepty,
hovězí se švestkami,
recept na hovězí kližka,
hovězí líčka se švestkovou omáčkou,
hovězí líčka na švestkách,
kližka recepty,
hovězi lička na švestkové omačce,
hovězí švestky,
hovězí na svestka,
hovězí kližka na zázvoru,
susene svetky v cervenem.vine,
kližka recept,
hovězí kližka se zeleninou a zázvorem,
kližka,
hovezi platky na švestkach,
bůček na švestkách
Suroviny:
kližka hovězí,
bůček uzený,
švestky,
víno červené,
zázvor čerstvý,
masox,
sádlo,
máslo,
mouka,
sůl
Komentáře (34)
Jitkas: anglická slanina by šla určitě, já bych si uměla dobře přestavit pancettu / kterou jsem ale neměla / nebo můžeš vynechat, není tam takové množství, které by nějak zásadně ovlivnilo chuť.
Zdeňku - děkuju za přání, je to moc milé a překvapilo mě to
Tomu říkám porce!
p.s.senza fotka a o jídle ani nemluvím, paráda pani