Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 130 kJ / 1 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,49 g |
Tuky | 50,25 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 303 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 56,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGy4
Moje poznámka
Hovězí kližka na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGy4
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové podkovy
Přidáno před 10 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 13 minutami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 33 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 13 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 14 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka dle pohlreicha,
hovězí maso na švestkách,
hovezi klizka recept,
hovězí kližka,
hovězí kližka recepty,
hovězí se švestkami,
recept na hovězí kližka,
hovězí líčka se švestkovou omáčkou,
hovězí líčka na švestkách,
kližka recepty,
hovězi lička na švestkové omačce,
hovězí švestky,
hovězí na svestka,
hovězí kližka na zázvoru,
susene svetky v cervenem.vine,
kližka recept,
hovězí kližka se zeleninou a zázvorem,
kližka,
hovezi platky na švestkach,
bůček na švestkách
Suroviny:
kližka hovězí,
bůček uzený,
švestky,
víno červené,
zázvor čerstvý,
masox,
sádlo,
máslo,
mouka,
sůl
Komentáře (34)
Jitkas: anglická slanina by šla určitě, já bych si uměla dobře přestavit pancettu / kterou jsem ale neměla / nebo můžeš vynechat, není tam takové množství, které by nějak zásadně ovlivnilo chuť.
Zdeňku - děkuju za přání, je to moc milé a překvapilo mě to
Tomu říkám porce!
p.s.senza fotka a o jídle ani nemluvím, paráda pani