Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 130 kJ / 1 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,49 g |
Tuky | 50,25 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 303 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 56,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGy4
Moje poznámka
Hovězí kližka na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGy4
Nejnovější recepty
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová bábovka
Přidáno před 8 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 11 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno 6. 10. 2025 20:48:13
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno 6. 10. 2025 16:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 3 hodinami
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 4 hodinami
Koláč s hruškami
Jessie před 5 hodinami
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 6 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 6 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 7 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 7 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 8 hodinami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 9 hodinami
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka dle pohlreicha,
hovězí maso na švestkách,
hovezi klizka recept,
hovězí kližka,
hovězí kližka recepty,
hovězí se švestkami,
recept na hovězí kližka,
hovězí líčka se švestkovou omáčkou,
hovězí líčka na švestkách,
kližka recepty,
hovězi lička na švestkové omačce,
hovězí švestky,
hovězí na svestka,
hovězí kližka na zázvoru,
susene svetky v cervenem.vine,
kližka recept,
hovězí kližka se zeleninou a zázvorem,
kližka,
hovezi platky na švestkach,
bůček na švestkách
Suroviny:
kližka hovězí,
bůček uzený,
švestky,
víno červené,
zázvor čerstvý,
masox,
sádlo,
máslo,
mouka,
sůl
Komentáře (34)
Jitkas: anglická slanina by šla určitě, já bych si uměla dobře přestavit pancettu / kterou jsem ale neměla / nebo můžeš vynechat, není tam takové množství, které by nějak zásadně ovlivnilo chuť.
Zdeňku - děkuju za přání, je to moc milé a překvapilo mě to
Tomu říkám porce!
p.s.senza fotka a o jídle ani nemluvím, paráda pani