Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 784 kJ / 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,66 g |
Tuky | 20,47 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 18,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpjB
Moje poznámka
Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpjB
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 4 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 7 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 6 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 7 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 7 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 8 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 8 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 9 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 9 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 11 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty ze zveriny,
zverina recepty,
kolouch se šípkovou omáčkou,
zvěřina na černém pivě,
recepty zvěřina kolouch,
zvěřina na šípkové omáčce,
recepty zveřina,
kolouch recepty,
jelen sika zverina,
zverina na cernem pivu,
zvěřina recepty jelen sika grilování,
recepty s koloucha,
recepty na zvěřinu,
zvěřina recepty kolouch,
špikované hovězí maso na pivě,
jelen sika recepty ze zvěřiny,
recept zvěřina,
kančí kýta na pivu,
zvěřinové recepty,
sika zverina recept
Suroviny:
kýta jelení,
cibule,
výpek,
cibulka,
tymián čerstvý,
jalovec,
protlak rajčatový,
zavařenina šípková,
vývar,
pivo černé,
sádlo,
pepř,
sůl
Komentáře (38)
A všem ostatním taky za komentíky a hodnocení