Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 770 kJ / 184 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 3,52 g | 
| Tuky | 7,05 g | 
| Vláknina | 12,13 g | 
| Cholesterol | 13 mg | 
| Sodík | 2,02 g | 
| Sůl | 5,00 g | 
| Sacharidy | 23,10 g | 
Postup přípravy
Podávejte s rýží nebo s nán chlebem.
Zveřejněno 28. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXZY
Moje poznámka
					
				
Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXZY
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 12 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 6 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pákistánské recepty, 
						
						
							chana dal, 
						
						
							kuřecí chana, 
						
						
							pakistanska kuchyna, 
						
						
							pákistánský recepty, 
						
						
							pákistánská kuchyně, 
						
						
							pakistánská kuchyně recepty, 
						
						
							pákistánské koření, 
						
						
							chicken chana, 
						
						
							kasoori methi, 
						
						
							chicken curry pakistan, 
						
						
							pakistanska jidla, 
						
						
							pakistanska cockova polevka, 
						
						
							chana dhal, 
						
						
							kureci dal, 
						
						
							jak dlouho vařit chana dal, 
						
						
							chana dal recept, 
						
						
							kuře chana, 
						
						
							chicken chana recept, 
						
						
							pakistanske jidlo
						
					
						Suroviny:
						
							stehno kuřecí, 
						
						
							chana dall, 
						
						
							cibule, 
						
						
							zázvor čerstvý, 
						
						
							rajče sterilované, 
						
						
							olej rostlinný, 
						
						
							ghee, 
						
						
							sůl mořská, 
						
						
							chilli, 
						
						
							kurkuma, 
						
						
							pasta česneková, 
						
						
							kasoori methi, 
						
						
							římský kmín mletý, 
						
						
							koriandr sušený, 
						
						
							koření garam masala, 
						
						
							cukr
						
					
	
			
Komentáře (14)
když koupím cizrnu ,tak celý sáček vysypu večer do mísy ,zaliju vodou a nechám to přes noc namočené ,ráno zcedím a naporcuju si to do sáčků a dám na mražák . Mám ji vždy po ruce a nevaří se dlouho v jídle .Doporučuji vždy namočit přes noc a pak je měkoučká během chvíle při vařeni .