Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| Tuky | 15,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gyAD
Moje poznámka
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gyAD
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 4 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 59 minutami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 1 hodinou
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 1 hodinou
Rýžový nákyp
josef.ridic před 1 hodinou
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 7 hodinami
Tématické fráze:
uzeny vyvar,
uzený vývar recept,
co s uzeným vývarem,
zakalená polévka kde dělám chybu,
knedlíčky z uzeného masa,
jak napravit zakalenou polévku,
jak napravit vyvar,
co z uzeného vyvaru,
uzeny,
uzený bujón,
recepty vývary z uzenýho,
uzena polevka s uzenyma knedlíčky do polévky,
recepty z uzeného vývaru,
co vývarem po uzeným,
zakalena polevka,
jak udělat průhledný vývar,
zakalená polévka uzená,
zakalená uzená polevka,
uzený vývar s kapáním,
vývar z uzeného masa-recepty
Suroviny:
vývar z uzeného masa,
mrkev,
petržel,
celer,
cibulka,
máslo,
olej,
pepř,
sůl,
libeček,
petrželka,
maso mleté,
vejce,
pepř,
sůl,
česnek sušený,
strouhanka
Komentáře (27)
Vím, s rcp to moc neštymuje, ale mám rád syrový žloutek
Vařím maso na velikonoční hlavičku..., tak jsem do misky nabral vývar, přidal vroucí mléko, přidal popenec, přidal žloutek a vypil jsem to
Dříve býval "Bujón s vejcem" na JL v každé hospodě a podali vám ho v dvouuchém šálku
Dnes vám "Bujón s vejcem" přinesou snad na vyžádání a v horším případě na talíři (či správně česky v talíři???)
Dnes není "Bujón s vejcem" ani na TOP
No, on to vlastně ani není recept hodný toho jména a byl by to spíše recept pro recept, že
p.s.a děkuji za fotečku
P.S. moc jsme si pochutnali
kapáním. Ale ta Tvoje úprava je super
Doufám, že pro Tebe není 13 nešťastné číslo, já Ti totiž dávám 13. bod