Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 086 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,38 g |
Tuky | 12,67 g |
Vláknina | 19,54 g |
Cholesterol | 254 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 42,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drátenický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxPX
Moje poznámka
Drátenický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxPX
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 1 minutou
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 12 minutami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 39 minutami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 2 hodinami
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 2 hodinami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 3 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 3 hodinami
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 3 hodinami
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 3 hodinami
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
motorest guláš,
čili gulaš,
motorest gulas recept,
gulas motorest,
drátenický hovězí guláš,
koření na guláš složení,
drátenický salát,
hovězí guláš s bramboráčky,
motorest recept,
koření do guláše,
drateničky,
čili gulaš recepty,
guláš s bramboráčky,
čili guláše,
recepty motorest gulas,
koreni do gulase slozeni,
recept na motorest gulas,
ciligulas,
guláš,
čili guláš recept
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule červená,
cibule,
sůl,
paprika sušená pálivá,
paprika sušená sladká,
koření na guláš,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
smetana sladká,
mouka hladká,
voda,
brambory,
mouka hladká,
česnek,
vejce,
sůl,
pepř,
majoránka
Komentáře (25)
idem si kúpiť nejaké čeststvé ryby aby som mal niečo na zub aj k vínu
Ak by ste riadne čítali čo som napísal dočítali by ste sa že "tie koreniace zmesy sú väčšinou už pomleté a tým pádom je ich chuť mdlá" ja viem že ste v českej republike a na slovensku na to zvyknutý a už nerozoznáte jednotlivé chute konkrétnych surovín, a preto ich väčšina ľudí pchá do jedla a nepáčia sa vám komentáre môjho typu. Ale keď si zoberiete glóbus a predstavíte si aké malinké (takmer ho nevidieť) je bývalé československo taká malá a bezvýznamná je aj česko slovenská kuchyňa.
Pekný deň prajem
http://www.dratenici.cz/dratenik_vzestup_a_pad/str...
Paprika gulášová, cibule sušená, česnek sušený, pepř, kmín, majoránka.
Já jsem do guláše přidala cibuli a česnek, nedávala jsem kmín, pepř ani majoránku.
...smetanu do klasického guláše? Určitě vyzkouším, i když nevím co je to "koření na guláš"
VÁPENKA? Znám. Zajímavé prostředí, přívětivá obsluha, dobré jídlo
a načo tam má byť tá múka? na zahustenie?
keď sa pohráte so základom, dlho restovaná cibuľa (veľa cibuľe) tá Vám jedlo dôkladne zahustí.
A čo sa týka korenín ja ich tiež používam, neviem čo obsahuje to vaše "koření na guláš" a pravdepodobne sa skladá z jednotlivých korenín a soli. Prečo tie koreniny nepoužiť samostatne? pretože tie koreniace zmesy sú väčšinou už pomleté a tým pádom je ich chuť mdlá preto ich nepoužívam a neodporučujem používať.
česko a slovensko je pravdepodobne veľmoc čo sa týka spotreby týchto koreniacich pachutí, ktoré častokrát ani nechutia a neobsahujú deklarované korenia, spýtajte sa na tento detail ľudí ktorý pochádzajú z krajín kde sa ktoré to korenie pestuje
Ak by som nepridal kritický komentár, mali by ste tu iba samé to je super, mňamka, tečou mi slinky atď. ale takto vaša cena vzrástla pretože si Vás váčšina zastala a Váš guláš pochválila
Hovězí guláš s bramboráčky a knedlíkem ???
Ale, sám znám jen asi padesát receptů na guláš, některé se liší opravdu jen detaily, tady se potvrzuje, že kolik kuchařek tolik receptů.
Mně osobně tam vadí ty bramboráčky. On bramborák nesaje omáčku tak jako knedlík. No a co, někomu to chutná, já si ho tam nedám.
keď tie najjednoduchšie jedlá musia byť neustále prznené a nadstavované, múkou, a kadejakým "korením"
Viete vôbec variť bez týchto nezmyslov iba s použitím čistých surovín?