Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 354 kJ / 1 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,21 g |
Tuky | 128,50 g |
Vláknina | 21,40 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 4,32 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 43,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychvaldský kapr se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyYw
Moje poznámka
Rychvaldský kapr se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyYw
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 10 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 11 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 11 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 13 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 13 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 13 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 14 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 18 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 18 hodinami
Tématické fráze:
kapr se zelím,
kapr na zelí,
jak chutná moravskoslezko,
peceny kapr kysane zeli,
kapr v zeli,
kapr na kysanem zeli,
kucharka jak chutna moravskoslezko,
recept kapr se zelím,
recept kapr na zelí,
kapr se zelim recept,
recepty kapr se zelím,
kapr s kysaným zelím,
knedliky ke kaprovi,
recept kapr neobvyklý,
moravskoslezko jak vam chutna,
kapr neobvyklé recepty,
kapr na kysaném zelí a šlehačkou,
jak se píše rychvaldští
Suroviny:
kapr,
zelí kysané,
sádlo,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
šlehačka,
smetana zakysaná,
vývar rybí,
sůl,
kmín drcený,
pepř mletý
Komentáře (9)
Těm kostičkám se říká YPSILONKYhttp://www.youtube.com/watch?v=dUdjFtT79Wk