Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 663 kJ / 1 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,14 g |
Tuky | 82,86 g |
Vláknina | 23,83 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 30,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá hříbková směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yG7
Moje poznámka
Rychlá hříbková směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yG7
Nejnovější recepty
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 46 minutami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 1 hodinou
Krkonošské fazole
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 2 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Květákový nákyp
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 5 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 13 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 17 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 17 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 17 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 18 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 20 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 20 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 23 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 19. 5. 2025 21:02
Tématické fráze:
hribkova smes na topinky,
hribkova směs na na topinky,
hřibovo játrová omáčka,
rychla hribkova omacka,
ostra smes z bedel na topinky,
hripkova smes na topinky,
hřibková směs k masu,
hříbkova směs na kotlety,
rychlá směs na těstoviny,
pikantní hříbková směs na topinky,
hříbková tlačenka recept,
hribkova omacka bez zakysané smetany,
hříbková topinková směs recepty,
hribkova směs na maso,
rychla smes k testovinam,
recept hripkova omáčka,
hříbková směs na topinky s cuketou,
hříbková pikantní směs na topinky,
hribkova smesnatopinky,
hribkova omáčka z vyvaru
Suroviny:
houba hřib,
cibule,
kopr,
smetana na vaření,
koření paprika maďarská,
kmín drcený,
mouka hladká,
sádlo,
vývar zeleninový,
vývar zeleninový,
pepř,
sůl,
smetana zakysaná,
vejce,
cibulka jarní
Komentáře (7)