Suroviny
Porce: 4 - 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 644 kJ / 2 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 222,12 g |
Tuky | 151,93 g |
Vláknina | 21,48 g |
Cholesterol | 3,23 g |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 7,24 g |
Sacharidy | 122,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yK7
Moje poznámka
Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yK7
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 6 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 10 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 14 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 29 minutami
Pečená švestková povidla
Verosa před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 4 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 5 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 5 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 6 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 7 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí játra po tyrolsku,
drůbeží játra po tyrolsku,
jatra po tyrolsku,
vepřová játra po tyrolsku,
játra po bavorsku,
kureci jatra po tyrolsku,
bavorska jatra,
bavorske játra,
tyrolské hovězí játra,
leber,
recept na vepřové játra bavorská,
vepřová játra po tyrolsku videorecept,
krůtí játra po tyrolsku,
bavorská na játra,
játra po tyrolsku s s bramborami,
jatra po německu,
drubeží játra po tirolsku,
tyrolsko recepty,
tyrolske játra recept,
hovezi játra po po tyrolsku
Suroviny:
játra hovězí,
slanina,
pepř mletý,
sůl,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
máslo,
olej olivový,
vývar zeleninový,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
mouka hladká,
mléko,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
šťáva citronová
Komentáře (4)
Každopádně mňam
Jo u nás nejradši s přírodní rýží