Suroviny
Porce: 4 - 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 644 kJ / 2 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 222,12 g |
| Tuky | 151,93 g |
| Vláknina | 21,48 g |
| Cholesterol | 3,23 g |
| Sodík | 3,43 g |
| Sůl | 7,24 g |
| Sacharidy | 122,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yK7
Moje poznámka
Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yK7
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 7 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí játra po tyrolsku,
drůbeží játra po tyrolsku,
jatra po tyrolsku,
vepřová játra po tyrolsku,
játra po bavorsku,
kureci jatra po tyrolsku,
bavorska jatra,
bavorske játra,
tyrolské hovězí játra,
leber,
recept na vepřové játra bavorská,
vepřová játra po tyrolsku videorecept,
krůtí játra po tyrolsku,
bavorská na játra,
játra po tyrolsku s s bramborami,
jatra po německu,
drubeží játra po tirolsku,
tyrolsko recepty,
tyrolske játra recept,
hovezi játra po po tyrolsku
Suroviny:
játra hovězí,
slanina,
pepř mletý,
sůl,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
máslo,
olej olivový,
vývar zeleninový,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
mouka hladká,
mléko,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
šťáva citronová
Komentáře (4)
Každopádně mňam
Jo u nás nejradši s přírodní rýží