Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 407 kJ / 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,48 g |
Tuky | 21,66 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 6,80 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medailonky z plecka na žampionech a whisky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKXl
Moje poznámka
Medailonky z plecka na žampionech a whisky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKXl
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit plecko,
medailonky z plecka,
vepřová plec recepty na žampionech,
medailonky z plece,
recepty z vepř plecka,
plecko medailonky,
maso ve whisky,
co mužeme připravit z plecka,
plecko-medailonky,
medailonky z vepřového plecka,
plecko v tlakáči,
plecko na ohni,
co připravit z plecka,
na zampionech v tlakaci,
jak upect vepr.plecko,
vepřové medailomky,
veprová medailonky v tlakovém hrnci omacka,
plecko ze žampionama,
madailonky z plecka,
veprove medailonky z plecka
Suroviny:
plecko vepřové,
žampióny,
cibule,
olej,
omáčka sojová,
whisky,
sůl,
pepř,
česnek sušený,
kmín drcený,
voda,
mouka hladká
Komentáře (8)
Koukám, že máte konzervativního přítele, bacha na to
Whisky se už dávno nepije s ledem a ani chlazená (aj keď aj tak sa môže)
Ta Myslivecká je dobrá volba
Určitě nic nepokazíte brandy (koňakem bych pro tento účel neplýtval)
Jsou zoufalci, kteří by použili "halúzkovů" (nebo grappu či kalvados)
Rum a Okenu bych také nedoporučoval
Ale pokud byste chtěla nechat chutě jídla aby se opravdu "rozvinuly"
tak zkuste přidat trošku špiritusu (ten ale určitě doma nemáte), nebo dvě trošky vodky do jídla těsně před podáváním...
mmch, nic nevytáhne chuť ovocných salátů tak, jako panáček alkoholu)
Ďakujem za odpoveď, maria