Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 098 kJ / 6 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 336,50 g |
Tuky | 622,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 3,75 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčková kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx5l
Moje poznámka
Bůčková kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx5l
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 8 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 54 minutami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 1 hodinou
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 6 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 7 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 9 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 10 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 10 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 11 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 11 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 12 hodinami
Tématické fráze:
bůčková kapsa,
recept buckova kapsa s nadivkou,
plněná bůčková roláda kapsa,
plnena buckova kapsa,
kapsa z bucku,
plněná kapsa z bůčku,
masova kapsa,
bůčková kapsa recept,
bučková roláda plněná zelím,
bůčkovákapsa,
bučkova,
buckova kapsa s mletym masem,
recept bůčková kapsa,
búčkové nádivky,
búčková kapsa recepty,
bůčková plněná kapsa,
nádivka do bůčkové kapsy,
nádivka do buckove kapsy masova,
recept na bůčkovou kapsu,
nádivka do bůčkové rolády
Suroviny:
bůček bez kosti,
šunka kuřecí prsní zauzená,
salám měkký,
slanina anglická,
slanina gazdovská,
česnek,
cibule,
sůl,
kmín celý,
kmín drcený,
pepř mletý,
majoránka,
vejce
Komentáře (19)
Co se do postupu nevešlo: od řezníka doneseme bůček bez kosti většinou nedefinovatelného tvaru. Kosodélník, mnohoúhelník a tyto různé tvary dostaneme do podoby obdélníku (nebo čtverce) tím, že bůček ořežeme do požadovaného tvaru a ořezy ... viz postup