Suroviny
Porce: 5 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 582 kJ / 2 051 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 261,39 g |
| Tuky | 37,76 g |
| Vláknina | 24,08 g |
| Cholesterol | 979 mg |
| Sodík | 843 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 134,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5G2
Moje poznámka
Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5G2
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 3 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 3 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 14 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 1 hodinou
Celozrnné housky
Manik před 2 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 4 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 4 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 4 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 4 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 15 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 16 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 16 hodinami
Tématické fráze:
kančí pečeně,
divočák s brusinkovou omáčkou,
láďa hruška karlovarský hrníčkový knedlík,
kančí pečeně se zelím recept,
maso z divočáka s brusinkovou omáčkou,
karlovarský knedlík od babičky,
jak dlouho se peče kančí kýta,
brusinková omáčka,
kančí kýta s brusinkovou omáčkou,
švestkovo brusinková omáčka,
recepty ládi hrušky kančí,
recept divočák s brusinkami,
pečený kančí hřbet se zelím,
jak dlouho se peče kanči maso,
kanec s knedlíkem,
kančí na šípkové omáčce karlovarsky knedlik,
kančí pečené recept,
divočina pečené maso z brusinkovou omáčkou,
kanci s karlovarskymi knedliky recepty,
kančí pečeně s brusinkami
Suroviny:
kýta kančí,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petrželka,
tymián,
sůl,
pepř,
bobkový list,
koření nové koření,
pečeně kladenská,
brusinky,
povidla švestková,
víno červené,
voda,
houska,
vejce,
mléko,
mouka hrubá,
petrželka,
květ muškátový,
sůl
Komentáře (7)
Mimo jiné tě vítám v Topácké rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo