Suroviny
Porce: 5 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 582 kJ / 2 051 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 261,39 g |
| Tuky | 37,76 g |
| Vláknina | 24,08 g |
| Cholesterol | 979 mg |
| Sodík | 843 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 134,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5G2
Moje poznámka
Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5G2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 4 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 35 minutami
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Vídeňské brambory
poirotka před 2 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 5 hodinami
Tématické fráze:
kančí pečeně,
divočák s brusinkovou omáčkou,
láďa hruška karlovarský hrníčkový knedlík,
kančí pečeně se zelím recept,
maso z divočáka s brusinkovou omáčkou,
karlovarský knedlík od babičky,
jak dlouho se peče kančí kýta,
brusinková omáčka,
kančí kýta s brusinkovou omáčkou,
švestkovo brusinková omáčka,
recepty ládi hrušky kančí,
recept divočák s brusinkami,
pečený kančí hřbet se zelím,
jak dlouho se peče kanči maso,
kanec s knedlíkem,
kančí na šípkové omáčce karlovarsky knedlik,
kančí pečené recept,
divočina pečené maso z brusinkovou omáčkou,
kanci s karlovarskymi knedliky recepty,
kančí pečeně s brusinkami
Suroviny:
kýta kančí,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petrželka,
tymián,
sůl,
pepř,
bobkový list,
koření nové koření,
pečeně kladenská,
brusinky,
povidla švestková,
víno červené,
voda,
houska,
vejce,
mléko,
mouka hrubá,
petrželka,
květ muškátový,
sůl
Komentáře (7)
Mimo jiné tě vítám v Topácké rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo