Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 098 kJ / 6 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 336,50 g |
Tuky | 622,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 3,75 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčková kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx5l
Moje poznámka
Bůčková kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx5l
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 10 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 12 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 12 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 58 minutami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 2 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 2 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 3 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 3 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 3 hodinami
Cikánský řízek
Petulensie před 4 hodinami
Tématické fráze:
bůčková kapsa,
recept buckova kapsa s nadivkou,
plněná bůčková roláda kapsa,
plnena buckova kapsa,
kapsa z bucku,
plněná kapsa z bůčku,
masova kapsa,
bůčková kapsa recept,
bučková roláda plněná zelím,
bůčkovákapsa,
bučkova,
buckova kapsa s mletym masem,
recept bůčková kapsa,
búčkové nádivky,
búčková kapsa recepty,
bůčková plněná kapsa,
nádivka do bůčkové kapsy,
nádivka do buckove kapsy masova,
recept na bůčkovou kapsu,
nádivka do bůčkové rolády
Suroviny:
bůček bez kosti,
šunka kuřecí prsní zauzená,
salám měkký,
slanina anglická,
slanina gazdovská,
česnek,
cibule,
sůl,
kmín celý,
kmín drcený,
pepř mletý,
majoránka,
vejce
Komentáře (19)
Co se do postupu nevešlo: od řezníka doneseme bůček bez kosti většinou nedefinovatelného tvaru. Kosodélník, mnohoúhelník a tyto různé tvary dostaneme do podoby obdélníku (nebo čtverce) tím, že bůček ořežeme do požadovaného tvaru a ořezy ... viz postup