Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 427 kJ / 2 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,56 g |
| Tuky | 26,03 g |
| Vláknina | 29,19 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,43 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 416,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kmíňák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xxJ
Moje poznámka
Kmíňák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xxJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 6 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 5 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 6 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 8 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 9 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 11 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 11 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 12 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 12 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 12 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 13 hodinami
Tématické fráze:
domácí indiánci,
domácí indiánky,
chléb nevykynul,
kváskový chléb nevykynul,
žitný chleba domácí,
drobivost chleba,
chleba nevykynul,
domací pekárna chléb nevykynul,
kynutý chléb nevykynul,
indianci recept,
kynutí ze žitného kvásku,
domácí pekárna recepty kvásek,
domácí kmínák-chleba,
chléb z kvásku nevykynul,
prosly cottage,
recept chleb kminak,
chleba kmínák,
pečení chleba nevykynul,
jak udělat domácí kvá,
ak udelat kvasek
Suroviny:
pivo světlé,
voda,
sůl,
cukr,
olej,
kmín celý,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka celozrnná žitná jemná,
kvas žitný,
droždí
Komentáře (38)
Jsi si jistá, žes dala pivo i vodu? (- snad se nebudeš zlobit, že se tě tak ptám, ale většinou je příčinou nepovedeného chleba jednoduchá chybka
Jestli si jistá jsi, co nejdříve ho udělám znovu a mrknu se
A ještě jeden kvásek je tady,ale s tím nemám vlastní zkušenosti http://www.toprecepty.cz/recept/6911-dvoudenni-kva...
Shi, kmín částečně opadal, ale nevadí to, chlebík je od něj krásně navoněný - a to mi stačí. Pokud bys chtěla, aby kmín na chlebu držel, doporučuju těsto před posypem ještě pomáznout rozšlehaným vejcem.