Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 622 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,14 g |
Tuky | 16,82 g |
Vláknina | 32,89 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 33,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwNm
Moje poznámka
Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwNm
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 12 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 25 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 4 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 4 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 4 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
doba dušení hovězího masa,
boloňská omáčka v papiňáku,
hovezi na duseni,
hovezi platky s omackou,
dušení hovezího masa,
jak dlouho se dusi hovězi maso,
hovězí plátky recepty,
hovezi platek,
jak dlouho dusit hovězí plátky,
jak dlouho dusit hovezi maso,
složení boloňské omáčky,
hovezi doba duseni,
hovězí plátek recept,
hovězí omáčky,
hovězí omacka,
hovezí plátky recept,
recepty omáčky obrázky,
hovězí plátky na houbách,
hovězí boloňská omáčka
Suroviny:
roštěná hovězí,
sádlo,
cibule,
česnek,
omáčka boloňská,
mrkev,
celer,
olivy ve slaném nálevu,
škrob,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)
Andrea:Ti,kteří čtou celý rcp včetně poznámky,vidí i složení omáčky...