Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 655 kJ / 3 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,96 g |
Tuky | 248,84 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 655 mg |
Sodík | 4,47 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta plněná alpským špekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMo5
Moje poznámka
Kotleta plněná alpským špekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMo5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 3 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 3 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 31 minutami
Cuketové karbanátky
pesmax před 1 hodinou
Stryky z Orlové
sonka.306 před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 1 hodinou
Borůvkové knedlíky
zackovam před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 2 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 2 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 2 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 2 hodinami
Tématické fráze:
kotleta bez kosti se špekem,
plněna kotleta,
muffiny se špekem,
vepřová kotleta obalená s uzeným masem,
kotleta plněná fazolemi,
plněné kapsy z kotlety,
recepty na vepřovou plněnou kapsu,
recept na plněné kotlety,
plněna kotleta masem a obalena v branici,
vepřová kotleta v špeku,
kotleta plněná recepty,
top recepty- kotlety,
plneni kotletty,
kapsa vepřová obalená v bránici,
plnění kotlety,
plnění kotleta,
recepty na vepřovou kotletu plnění,
fazolová polévka s tyrolským špekem,
tyrolský špek recept,
kotlety špek
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
špek,
cibule,
karotka,
celer,
kosti vepřové,
kmín mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
sádlo vepřové,
sůl,
pepř,
jíška máslová
Komentáře (35)
Colombo65:
.......uznávám i právo autora udělat sám ze sebe hlupáka.
Děkuji za titul, právo a uznání
zizala:Myslím, že hlupáka tu nedělá ze sebe autor receptu, ale někdo jiný.6