Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 676 kJ / 1 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,00 g |
Tuky | 44,50 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 16,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřovou plec nakrájíme na malé kostičky a okořeníme polovinou obsahu sáčku tekuté marinády „Pečené maso“ a dáme odležet do chladu na 30 minut.
Krok 2: Než se maso uleží, tak v hrnci opražíme jednu cibuli na asi 100 g másla a přidáme již očištěné a na 4-5 cm špalíčky nakrájenou žlutou fazolku. Dusíme asi 30 -45 minut do měkka, dle potřeby samozřejmě podléváme trochou vody.
Krok 3: Po udušení zahustíme rostlinou smetanou Rama cremefine, osolíme, opepříme a krátce provaříme. Naložené masové kostičky prudce opečeme bez oleje (ten je již obsažen v marinádě) v hlubší pánvi, nejlépe WOK a když je maso krásně opečené tak jej posypeme drceným kmínem a na jemno nakrájenou cibulí.
Krok 4: Maso poté podlijeme cca 1 dcl vody a dusíme nezakryté, dokud maso, není měkké. Vzhledem k velikosti kostek masa je maso hotovo cca za 30 minut. Podáváme s vařeným bramborem.
Zveřejněno 20. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žluté fazolky s vepřovými výpečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMN5
Moje poznámka
Žluté fazolky s vepřovými výpečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMN5
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Zapečené plátky patizonu
Přidáno 17. 8. 2025 15:15:19
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno 17. 8. 2025 15:06:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 3 minutami
Domácí kečup
MarketaBod před 13 minutami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 39 minutami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 2 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 2 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 2 hodinami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka II
Kajkajak před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
schierl před 2 hodinami
Tématické fráze:
masové výpečky,
vypecky,
fazolky,
výpečky recept,
vepřova plec vypečky,
žluté fazolky na kyselo,
masové výpečky recept,
fazolky recept,
zlute fazolove lusky,
jedle fazolky,
žluté fazolky na smetaně,
recepty ze žlutých fazolek,
vepřové na žlutých fazolkách a smetanou,
vepřové fazolky,
maso na výpečky,
recept výpečky,
vepřové na fazolce,
fazolky na kyselo s vepřovým masem,
naložit maso na vypecky,
recept ze žlutých fazolek
Suroviny:
plec vepřová,
marináda pečené maso,
fazolky žluté,
rama cremefine,
máslo,
sůl,
pepř,
cibule
Komentáře (12)