Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 876 kJ / 1 643 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,56 g |
| Tuky | 100,97 g |
| Vláknina | 26,47 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16,85 g |
| Sůl | 45,45 g |
| Sacharidy | 92,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové koleno s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyAo
Moje poznámka
Vepřové koleno s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyAo
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 1 hodinou
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 10 minutami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 2 hodinami
Kapří hranolky
loing před 11 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 11 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 11 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 11 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 12 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 13 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové koleno,
vepřové koleno recept,
vepřové kolínko s hlívou ústřičnou,
hlíva ustricna recept,
vepřove s hlivou ustřičnou,
vepřové koleno recepty,
pečene vepřove s hlívou ústřičnou,
guláš z vepřového kolena a hlívy ústřičné,
guláš z hlívy ústřičné v pomalém hrnci,
polévka z kolena a hlívy ústřičné,
hlíva ústřičná v pomalém hrnci,
pomalý hrnec vepřové koleno,
nejlepší pečené vepřové koleno se sosem,
zapečený hrnec s hlívou ustřičnou,
kyselice z pomalého hrnce,
z vypeku veproveho kolena,
vepřovy vyvar s hlivou ustricnou,
recepty vepřová žebra s hlívou ústřičnou,
rozpadajíci se kolínko
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
mrkev,
celer,
petržel,
hlíva ústřičná,
bujón,
koření na vepřové maso,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
máslo,
nať petrželová
Komentáře (6)