Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 339 kJ / 1 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,99 g |
Tuky | 47,38 g |
Vláknina | 123,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,34 g |
Sůl | 13,26 g |
Sacharidy | 141,41 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny z prvního sloupce dáme péct do trouby, vyhřáté na 200°C, na 30 minut.
Krok 2: Po každých 10 minutách směs promícháme.
Krok 3: Přivedeme k varu vývar s rajčaty, rozmarýnem a bobkovým listem.
Krok 4: Přidáme upečenou směs z trouby a vaříme 45 minut pod poklicí na mírném ohni.
Krok 5: Poté vyndáme snítky rozmarýnu a bobkový list a přidáme bazalku.
Krok 6: Polévku rozmixujeme, dochutíme a můžeme podávat s plátky mozzarelly.
Zveřejněno 30. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toskánská cizrnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVXO
Moje poznámka
Toskánská cizrnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVXO
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 1 hodinou
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Tousty se smaženicí z pýchavky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 1 hodinou
Nadýchaný perník
walnutka před 2 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 3 hodinami
Valašské frgály
suneno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 4 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 5 hodinami
Bramborák s masovou směsí
JanaPav před 6 hodinami
Tématické fráze:
toskánská polévka,
cizrnová polévka,
toskánská zeleninová polévka,
cizrnová paštika,
paštika z cizrny,
toskánská rajčatová polévka,
cizrnova polevka s rozmarynem,
recept czrna po toskánsku,
polévka z cizrny,
toskánská polévka s červenými fazolemi,
cizrna recepty,
co je to czrna,
cizrnová polévka recept,
cizrnová polévka z itálie,
cizrnová polévka se zeleninou,
toskánská polívka,
franfurtska polevka s cizrnou,
czrna videorecepty,
toskansko cizrna pect,
cizrna recepty polévky
Suroviny:
olej olivový,
česnek,
mrkev,
celer řapíkatý,
cibule,
cizrna,
sůl,
pepř,
vývar kuřecí,
rajče sterilované,
rozmarýn,
bobkový list,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella
Komentáře (8)