Marmeláda z červeného rybízu
Marmeláda ve spíži nesmí snad nikdy chybět. Z letní ovocné úrody děláme nejčastěji zásoby na zimu. Skvělou svěží a pikantní marmeládu připravíte třeba z červeného rybízu. Je skvělá na palačinky, na mazanec s máslem nebo na slepování vánočního cukroví.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5m3
Moje poznámka
Marmeláda z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5m3
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 7 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 7 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 10 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 11 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová topinková směs
douver před 6 minutami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 12 minutami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 36 minutami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 1 hodinou
Bublanina
alenalentz před 3 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 3 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 6 hodinami
Tématické fráze:
džem z rybízu,
marmeláda z černého rybízu,
rybízová marmeláda ládi hrušky,
co z rybízu,
rybízová marmeláda z červeneho rybizu,
nejlepší rybízový džem,
marmeláda z rybízu,
výroba rybízové marmelády,
štáva z červeného rybízu,
zavařování rybízu,
recept na marmeládu z rybízu,
strojek na rybíz,
lisování rybízu,
rybíz džem,
vyroba rybizoveho džemu,
rybízový džem bez strojku,
recept na džem z rybízu,
džem z rybízu recept,
výroba rybízové marmelády recepty,
rybízová zavařenina
Suroviny:
rybíz,
cukr krupice
Komentáře (18)
nemám strojek na lisování,tak používám takovou menší fintu,rybíz opláchnu a celé střapce nechám v hrnci v troše vody chvilku povařit a pak to přes drobnný cezák propasíruju.Tím chvilkovým povařením bobulky změknou a ušetřím si práci i s dlouhavým obíráním od stonků