Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 157 kJ / 2 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,63 g |
Tuky | 48,37 g |
Vláknina | 23,68 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 472,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý perníkový závin se sušeným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo9w
Moje poznámka
Kynutý perníkový závin se sušeným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo9w
Nejnovější recepty
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 7 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 10 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 10 hodinami
Dušené vepřové nudličky a plátky mrkve
Přidáno před 11 hodinami
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čertovy houby
Sahula před 2 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 2 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 2 hodinami
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 2 hodinami
Houbová omáčka na kysané smetaně
Sahula před 2 hodinami
Domácí kečup
Rosnicka710 před 3 hodinami
Vepřové výpečky II
Darwin před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
amalie.rokosova před 5 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
andrianakovtko před 6 hodinami
Tématické fráze:
kynutý povidlový závin,
kynutý závin s povidly,
perníkový štrůdl,
kynutý závin s perníkem,
kynutý závin,
kynutý závin z domácí pekárny,
štrůdl ze žitné mouky,
recepty pečeme se sušeným ovocem,
povidlový závin kynutý,
jak srolovat závin,
perníkový chléb,
štrůdl z kynutého těsta,
škvarkový závin,
strudl z zitne mouky,
kynutý závin povidlový,
recepty se sušeným ovocem,
perníkový chleba,
domácí kynutý závin z pekárny,
kynutý perník v domácí pekárně,
recept pernikova strudl
Suroviny:
voda,
cukr,
vejce,
droždí,
tuk hera,
mouka žitná chlebová,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
kakao granko,
sůl,
kůra citronová,
šťáva citronová,
koření do perníku,
skořice,
povidla švestková,
kůra citronová,
ořechy strouhané,
rozinky,
meruňky sušené,
lupínky mandlové
Komentáře (35)
Zkus to z poloviny nebo 2/3 surovin. Povede se, uvidíš
Iljuso, ten tvůj fotopostup je fakt umělecké dílo!
Ešte dnes sú chutné, nevysušené...Kto chce niečo netradičné a má rád perník, nebude ľutovať...Peknú nedeľu!
Musela jsem to nějak do pekárny "nacpat", těsta bylo hodně, už jsem i začala přemýšlet, že bych to dala do bábovkové formy a pekla v tom
Ještě jsem ti chtěla napsat, že jsem do těsta přidala lžičku kakaa, máme rádi kakaovou příchuť v perníku
Iljušo, moc hezké fotečky, tys upekla něco jako perníkový oblak! (Takto se píkává vanilkový oblak..)
Ď. za recept a chválím už dopředu
A proč už jsi sem nějaký rodinný recept nedala?
Každopádně vidíš, že jednak svět je fakt malý, ale jednak a to hlavně - UMÍŠ!!!!!
Teď se probírám záviny a štrůdly a narazila jsem na ŠKVARKOVÝ !!!