Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 268 kJ / 1 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,18 g |
Tuky | 75,06 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 100,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohovo-ostružinové šátečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0yBG
Moje poznámka
Tvarohovo-ostružinové šátečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0yBG
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 13 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 2 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 23 minutami
Lehký cottage salát
Fitulka před 30 minutami
Bublanina II
dejvi01 před 39 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 41 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 2 hodinami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 3 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 16 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 16 hodinami
Tématické fráze:
tvarohové šátečky,
ostružinový koláč z listového těsta,
ostružinový koláč s tvarohem,
recept ostružin,
prořezávač těsta,
mřížkovací váleček recept,
ostružinová bublanina s tvarohem,
ostruzinova z listového těsta,
šátečky s tvarohem,
kynutý ostružinový koláč s tvarohem,
ostružinová náplň,
ostružinové šátečky z lístkového těsta,
ostružinová koláč,
buchta z listového těsta s ostružin,
tvarohovo ostružinovy moučnik,
tvarohový ostružinový koláč,
mřížkovací váleček - recepty,
ostružinová náplň na koláče,
ostruživnová náplň,
babiccin ostruzinovy kolac
Suroviny:
těsto listové,
tvaroh,
cukr vanilkový,
cukr,
vejce,
ostružiny
Komentáře (21)
Přidán další obrázek, který má s rcp společnou akorát tu mřížku a ani ta není z listového těsta; bude-li vadit, foto vymažu
hosta:
Tak to nefunguje.
Na papíru lze těsto prořezat, ale na papíru ho nelze roztáhnout na mřížku. Pokud tu aplikaci aplikujete na koláč, tak pak ji také úhledně bez poškození neroztáhnete.
Dnes jsem na mřížku použil křehké těsto
S KŘEHKÝM těstem jsem to dokázal jedním párem rukou
Myslím, že s listovým to půjde hůř, ale příště to s ním ještě vyzkouším...
To vaše nie je až také strašné ako prezentujete.
Těsto jsem bez problémů oním udělátkem převálcoval na šířku 2x vedle sebe. Problém vyvstal až při ukládání na koláč. Bylo to po všech stránkách jako žvýkačka: lepilo se to a vlastní váhou i natahovalo
Navir:
Já téééž, kunepodivu pozitivně:
A už jste onu mřížku z listového těsta někdy dělala
No, já su splachovací...
Už nějakou dobu jsem se chystal odzkoušet vedle sebe náplň tvarohovou a z mascarpone. Tak jsem udělal "šátečky" přes celý plech s oběma náplněmi (na spodek jsem použil křehké těsto) a jak se mi to s tou mříží nepodařilo můžete vidět na foto
Nezná někdo fintu, jak to nařezané těsto úhledně rozprostřít na podklad? Já prořezával těsto na papíru a pak se ho snažil dostat pomocí válečku na koláč na plechu. A i když jsem do procesu zapojil i vlastní zuby, tak pořád mi ještě chyběly aspoň dvě cizí ruce