Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 729 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná telecí plec s pikantní náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7O5
Moje poznámka
Marinovaná telecí plec s pikantní náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7O5
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 4 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 2 minutami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 19 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 40 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 42 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 56 minutami
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
teleci plec recepty,
teleci plec,
telecí plec recept,
jak udělat telecí plecko,
recept na telecí plec,
telecí plec maso recepty,
telecí plecko recepty,
recepty z telecí plece,
telecí plecko - recepty,
recepty na telecí plec,
teleci maso na gril,
telecí na grilu,
telecí na grilu,
telecí plecko recept,
telecí maso na grilu,
teleci na gril,
recept telecí plec,
teleci plecko,
telecí plec-recepty,
telecí kulatá plec
Suroviny:
plecko telecí,
chilli paprika čerstvá,
paprika kozí roh,
hořčice pikantní,
cibule,
pepř černý,
sůl,
rozmarýn čerstvý,
bazalka čerstvá,
petrželka,
víno červené suché,
olej,
alobal
Komentáře (10)
http://www.receptynamaso.cz/teleci-maso/
Neumím si představit připlácnutí hrudí s kostma do alobalu pod víko domácího grilu, dyk ty kosti by to protrhaly
Veronika.Hrozna: Petruna: Právě na tu dobu jsem si dávala pozor, plecko v alobalu bylo za hodinu měkkě. Ještě jsem ho nechala zprudka ogrilovat rozbalené. Jo grilovala jsem na domácím stupni na stupni 4., bez alobalu na 5. ty 2 minuty na každé straně. To ještě dopíšu do receptu