Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgery z lilku a batátů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpyA
Moje poznámka
Burgery z lilku a batátů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpyA
Nejnovější recepty
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 2 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezový cheesecake
Jana2017 před 28 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 3 hodinami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 4 hodinami
Mini Pavlova
Hankali před 4 hodinami
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 5 hodinami
Citrónové muffiny s mákem
marepavla před 7 hodinami
Babiččina hrachovka
Kajkajak před 8 hodinami
Penne s kuřecím masem a nivou
helen.fon@seznam.cz před 8 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
jamajka před 9 hodinami
Tématické fráze:
jídlo z batátů,
lilek batáty,
batáty lilek,
lilek recepty,
pečený lilek a batáta,
lilek a batáty,
lilek s bataty,
peceme z batatu,
recepty z lilku,
recept na lilek s batáty,
jídla z batátů,
batáty recepty,
lilek, batáty,
recept zapečený lilek s burgerem,
batáty a lilek,
batáty zdravé recepty,
batáty a dieta,
batáty žampióny zdravý recept,
jídlo z blatátu,
batáty recepty těstoviny
Suroviny:
batáty,
lilek,
olej,
cibule,
římský kmín mletý,
sůl,
pepř,
polenta instantní,
semínka sezamová
Komentáře (4)
Snad komentář pomůže dalším méně zkušeným kuchařkám a kuchařům.