

Rožmberský kapr
Suroviny 2 porce
- 2 porce kapra
- 1 lžička pepře
- 1 lžička kmínu
- 1/2 lžičky soli
- 3 stroužky česneku
- 150 g strouhanky
- 1 žloutek
- máslo na smažení
- 50 g hladké mouky
Postup přípravy receptu
Kapří kousky osolíme a obalíme v mouce s pepřem a kmínem. Vajíčko rozšleháme s utřeným česnekem, vložíme do něj kapří kousky a nakonec je obalíme ve strouhance. Smažíme dorůžova na másle.
Poznámka od kuchařky
Tohoto kapříka mi dnes obědu připravila moje vnučka Michalka.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Rožmberský kapr
-
senky: Pokořila!! Konečně!
-
Dobrý a jednoduchý
Taky mám ještě kapří podkovy, nabídnu tuto úpravu manžovi, kapra miluje
Z Mišky Ti roste konkurentka
P.S. už jsi pokořila nový foťákfotka je skvělá
-
magdalenka: Užívám, Magdi, děkuji
-
Michalka je zlatá...babča, užívaj si ju!
-
No teda, super, my máme kapříka zítra .Šikovné holky
-
aisha: Já vím, jsem na ni moc pyšná
-
Kapra jsem nemela ani nepamatuji, s chuti bych si dala..
..mas moc sikovnou vnucku..
-
+1
-
mňam