Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 601 kJ / 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,98 g |
Tuky | 13,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 491 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží (já vařím 2/3 bílé a 1/3 tmavé natural). Krok 5: Vnitřnosti je potřeba očistit, já postupuji takto:
Srdíčko jen omyju, odstraním případně zbytky krve.
Játra - stačí omýt, odstraňuji jen velké, hrubé blány.
Ledvinky rozříznu podélně na čtvrtky, odstraním tuk a močovody (všechno bílé, co tam je). Hned ledvinky pokrájím na kousky a namočím aspoň na 1/2 hodiny do mléka. Pak je ještě důkladně propláchnu v tekoucí vodě.
Zveřejněno 8. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš pro milovníky vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G74L
Moje poznámka
Guláš pro milovníky vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G74L
Nejnovější recepty
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 1 hodinou
Květákové karbanátky se sýrem a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí steak s houbovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený patizon
Přidáno před 11 hodinami
Rýžový nákyp bez laktózy
Přidáno před 12 hodinami
Plněná rajčata III
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Kiki před 6 minutami
Sváteční maková bábovka
Edlsek před 27 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
Macek2511 před 38 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Stepankova před 1 hodinou
Moje muffiny
Mili5 před 1 hodinou
Třený borůvkový koláč s drobenkou
icecube58 před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
wimra před 2 hodinami
Olejový koláč s ostružinami
wimra před 2 hodinami
Kuře na másle a česneku
poirotka před 3 hodinami
Francouzské řízečky
Veramik před 5 hodinami
Tématické fráze:
guláš z vnitřností,
hovězí ledvinky jak očistit,
hovězí ledvinky jak očistit,
guláš z vepřových vnitřností,
jak očistit ledvinky,
jídlo z vnitřností,
vnitřnosti recepty,
gulas s vnitrnostmy,
gulas s vnitrnosti,
kozi vnitrnosti,
očištění vepřových jater,
zabíjačková polévka podle hrušky,
vnitřnosti gulas,
gulas z vepřových srdcí,
recept na kozí guláš z vnitřností,
jatrova omacka s ledvinkami,
omáčka z kozích vnitřností,
očištění jater,
očištění vepřových jater,
l.hruška zabijačková tmavá polevka
Suroviny:
srdce vepřové,
bujón,
olej,
cibule,
ledvinky vepřové,
játra vepřová,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
jíška tmavá instantní
Komentáře (5)
Jinak srdíčka jsou skvělá i samotná - s vařeným bramborem a tatarkou, nemaj chybu!