Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Levné langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rjW
Moje poznámka
Levné langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rjW
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 1 hodinou
Likérové kávy
Přidáno před 6 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 17 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
Ketynna před 15 minutami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 28 minutami
Květáková polévka
tomstny před 37 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 54 minutami
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 1 hodinou
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 1 hodinou
Nejlepší langoše
LUCAH před 3 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 3 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 3 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 4 hodinami
Tématické fráze:
langose,
langoše recept,
recept na langoše,
recept langoše,
langoše bez kynutí,
tncz,
langoš recept,
tn.cz langoše,
tn.cz levné recepty domácí chleba,
langoš,
recepty langoše,
recepty na langoše,
langose bez drozdi,
recept langoš,
tn.cz recept na langoše,
levné vaření,
langoše rychle,
tn.cz mini langoše,
langoše recepty,
langoše těsto recept
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
kmín drcený,
droždí čerstvé,
cukr,
olej,
voda,
olej,
česnek,
kečup sladký,
tatarská omáčka,
sýr strouhaný
Komentáře (45)
Děkuji za recept jsou lepší než kupované! Prostě vlastnoručně vyrobené jsou nejlepší ale to je si myslím u všeho :3
Všichni jsme si moc na nich pochutnali.
Úžasný recept. Dnes budou k večeři
Potiera sa olejom zmiešaným s prelisovaným cesnakom a soľou a potom až kto čo chce - kečup, syr, tatarka, alebo aj kobninácie.
Je to pôvodom maďarský recept a takto sa robieva.