Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 129 kJ / 3 616 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,00 g |
| Tuky | 71,32 g |
| Vláknina | 29,86 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 6,58 g |
| Sůl | 16,40 g |
| Sacharidy | 615,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekárny dáme suroviny podle předpisu a zapneme program Těsto. Hotové těsto znovu na vále propracujeme, rozdělíme asi na 8 kusů, utvoříme bagety a na plechu dáme kynout. Nakynuté potřeme vejcem, poklademe plátky slaniny, posypeme sýrem a dáme upéct do vyhřáté trouby.
Zveřejněno 29. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírové anglické bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkA3
Moje poznámka
Kefírové anglické bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkA3
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 25 minutami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 53 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 54 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 56 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 56 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 58 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 2 hodinami
Vánočka III
SenBri před 2 hodinami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 2 hodinami
Tématické fráze:
kefírové rohlíky,
pekárny chleba recenze,
anglický rohlík,
rohlíky z kefíru,
bageta recept,
anglické rohlíky z domácí pekárny,
bagety recept,
anglické rohlíky,
domácí bageta,
anglicke rohliky recept,
domaci anglicky rohlik,
recept na bagetu,
domácí pekárny recenze,
recept na anglické rohlíky,
recept bageta,
domácí kefír,
bagety v domácí pekárně,
domácí pekárna anglické rohlíky,
anglicky rohlik recept,
bagety z domácí pekárny
Suroviny:
kefír,
voda,
sádlo,
sůl,
kmín drcený,
česnek sušený,
mouka hladká,
cukr,
droždí,
vejce,
slanina anglická,
sýr strouhaný
Komentáře (64)
Já to tam "prdnu" a uvidíme.
tvary i patvary
ale jsou výýborné
díky
P.S.samože dávám zasloužený bodík a pár fotek..nevěděla jsem kterou,kdyby se ti jich zdálo moc,písni a já smáznu
Toto bylo moje první dílko z pekárny
Ale jestli to chcete dělat bez pekárny, udělala bych kvásek z těch 100ml vody (teď bych ale ohřála...), trochy cukru a droždí a toto pak zapracovala s ostatníma surovinama.