Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 249 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,80 g |
Tuky | 19,26 g |
Vláknina | 1,35 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 327 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 7,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský vepřový pepřový tokáň
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8gk
Moje poznámka
Maďarský vepřový pepřový tokáň
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8gk
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sloní žrádlo
Dana Lubovska před 15 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
sarah38 před 22 minutami
Pasta Frutti de la Mare
Alvinsatya před 57 minutami
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 1 hodinou
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 2 hodinami
Jogurtový závin s jablky
41744 před 2 hodinami
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 5 hodinami
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 12 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 13 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 13 hodinami
Tématické fráze:
tokáň z vepřového masa,
madarské recepty,
pivovarnický tarhoň recept,
peprovy gulas,
maďarský vepřový plátek,
recept na madarski guláš,
tokáň z vepřového,
madarsky tokan-recept,
madarske veprove,
tokan omáčka,
maďarsky přes,
ma´darský guláš,
tokan z vepřového masa,
top recepty maďarsko,
klobasa csikos,
vepřové maso tokan,
recept na pivovarský tokáň,
tokan s veproveho,
maďarský recept,
madarskytokan
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř,
olej,
protlak rajčatový,
víno bílé suché,
voda
Komentáře (27)
Každopádne ma to celé teší, určite, keby nebolo Mirky, toľko poklôn a chvál sa mojim receptom nedostane...
Bibi, tá mokka lyžička je taká pidi, že až...
Často jedlo vyznie harmonickejšie, keď je menej surovín, korenín... a v tomto prípade sa v plnej miere uplatní ten samotný pepř.
Všetkým ďakujem za záujem!
Dala by som tvojim fotkám extra bod...u mňa to nie je také pekné...