Hovězí pupek z hájovny na „Šlajfu“
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 403 kJ / 2 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 222,10 g |
Tuky | 127,83 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 34,58 g |
Postup přípravy
Podávám s vařeným bramborem nebo s těstovinami.
Zveřejněno 24. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pupek z hájovny na „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEXO
Moje poznámka
Hovězí pupek z hájovny na „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEXO
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 9 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 2 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 2 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 4 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 4 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 5 hodinami
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pupek recepty,
hovězí pupek,
hovězí pupek recept,
inspirace z hájovny,
recept na hovězí pupek,
recepty z masa hovězí pupek,
recepty na hovězí pupek,
hovězí pupek příprava,
recept hovezi pupek,
recepty z hovězího pupku,
hovězí maso z hájovny,
uzený hovězí pupek,
dušený hovězí pupek,
recept hovězího pupku,
hovězí pupek-recepty,
pupek recepty,
recept pupek ze zvěřiny,
maso z hajovny recept,
hovězí pupek nejlepší recepty,
hovezi pupek na omáčku
Suroviny:
pupek hovězí,
cibule,
špek uzený,
hořčice plnotučná,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
tymián,
vývar,
víno červené,
mouka hladká,
citron,
cukr,
olej,
sůl
Komentáře (3)
Pokud ho budu delat doma, potrebuji k tomu maso ze zveriny, no a tak v tom pripade, ze budu mit maso ze zveriny, nebudu delat hovezi pupek, ale udelam tu zverinu.
Jinak bych si tam jeste pridala taky jalovec, cesnek a kmin.