Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,33 g |
Tuky | 1,15 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
Postup přípravy
Nakoniec pridajte cerstvu natrhanu bazalku.
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kralik v italske omacce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZm5
Moje poznámka
Kralik v italske omacce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZm5
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 9 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 2 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 2 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 4 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 4 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 5 hodinami
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 5 hodinami
Tématické fráze:
italske recepty,
kralik podle itala,
králík recepty,
kralik recept,
pečené koleno podle polreicha,
králík na dijonské hořčici od polreicha,
kralik.cz,
recepty z králíka,
recepis pecene koleno,
králík dle polraicha,
recepis na brusinky z rybizu,
recepisy s brokolicí,
středomořský králík,
recepty s kralikem,
švestková omáčka od polraicha,
recepis na králika,
králík na dijonské hořčici podle polreicha,
špecle s králíkem - recept,
svestkova omacka podle polreicha,
receptury špecle
Suroviny:
králík,
cibule,
česnek,
slanina,
protlak rajčatový,
rajče,
celer řapíkatý,
víno červené,
bujón,
koření italské,
olivy černé
Komentáře (15)
Ale tahle receptura je docela výzva
Moc pěkné.