Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,33 g |
Tuky | 1,15 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
Postup přípravy
Nakoniec pridajte cerstvu natrhanu bazalku.
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kralik v italske omacce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZm5
Moje poznámka
Kralik v italske omacce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZm5
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 2 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 13 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 18 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
Eva S. před 8 minutami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 15 minutami
Domácí pletýnky
Zinzi před 17 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 24 minutami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 2 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 2 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 11 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 13 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 13 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 14 hodinami
Tématické fráze:
italske recepty,
kralik podle itala,
králík recepty,
kralik recept,
pečené koleno podle polreicha,
králík na dijonské hořčici od polreicha,
kralik.cz,
recepty z králíka,
recepis pecene koleno,
králík dle polraicha,
recepis na brusinky z rybizu,
recepisy s brokolicí,
středomořský králík,
recepty s kralikem,
švestková omáčka od polraicha,
recepis na králika,
králík na dijonské hořčici podle polreicha,
špecle s králíkem - recept,
svestkova omacka podle polreicha,
receptury špecle
Suroviny:
králík,
cibule,
česnek,
slanina,
protlak rajčatový,
rajče,
celer řapíkatý,
víno červené,
bujón,
koření italské,
olivy černé
Komentáře (14)
Ale tahle receptura je docela výzva
Moc pěkné.