Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kralik v italske omacce

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

vybusna vybusna

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 308 kJ /
552 kcal
Bílkoviny17,33 g
Tuky1,15 g
Vláknina39,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy90,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Karlika naporcujem a jednotlive kusy obalim v polohrubej muke. Krok 2: Na rozpalenom oleji porcie opeciem a odlozim na teple miesto. Krok 3: Do zbytku oleja rozprazim nakrajanu slaninku a pridam nahrubo nakrajanu cibulu. Pridam nakrajany rapikaty zeler, a trochu talianskych byliniek...do vsetkeho vmiesam paradajkovy pretlak a nakoniec pridam nakrajane paradajky z konzervy. Krok 4: Do tejto omacky vlozim opecene porcie kralika, pridam bujon a cervene vino a dusim pod pokrievkou do zmaknutia. Krok 5: Ked je maso makke, prelisujem do omacky cesnak, pridam niekolko ciernych oliv a necham prevriet.
Nakoniec pridajte cerstvu natrhanu bazalku.

Zveřejněno 13. 1. 2010

Poznámka autorky vybusna

moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kralik v italske omacce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZm5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kralik v italske omacce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZm5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Děkuji za recept, moc jsme si pochutnali. :-K

Hned bych si zobla :yes:

Delam podobne, tak s klidnou dusi pridavam bodik:yes:6:yes:

Nádhera.Ukládám a posílám bodík:yes:

Králíky v jakýchkoliv omáčkách milujeme:-)) Je to krásně červené, samé zdravé věci:-p, česneku bych klidně dala i víc. Mńam!!:-p:yes::yes::yes:

Já špecle miluju k čemukoliv, dnes jsem vyloudila na Magdalence recepis na přílohové halušky.My je doma milujeme, rvu tam vejce a mléko..a jde to i jinak.

Já jsem zapomněla + odkliknout,:-8, ale už jsem to napravila;-)

Dooost dobrý receptík ... králíka miluju, ale jedl jsme jej naposledy asi před 20 - ti lety ...když je chovala naše babička :-) :yes: +2

lusi...uhm...specle...dosli nam makarony;-(

Tak to vypadá na véélikou dobrotu. Vlastně jsem ještě nikdy nejedla pečeného králíka v takové "středomořské" úpravě, vždy jen kuře a králíka v obyčejných kombinacích... jako česnek... špek... hořčice... kmín... majoránka... špenát...
Ale tahle receptura je docela výzva :yes:;-)
Moc pěkné. :-K

Máme rádi podobné omáčky, leč o králíky máme trochu nouzi..btw jako přílohu vidím špecle?

Skvělý recept, dávám do oblíbených a posílám velké +:yes::-)

Ježíšku, to je krása. Už je to uložené. :yes::yes::yes::-K

Tématické fráze:
italske recepty, kralik podle itala, králík recepty, kralik recept, pečené koleno podle polreicha, králík na dijonské hořčici od polreicha, kralik.cz, recepty z králíka, recepis pecene koleno, králík dle polraicha, recepis na brusinky z rybizu, recepisy s brokolicí, středomořský králík, recepty s kralikem, švestková omáčka od polraicha, recepis na králika, králík na dijonské hořčici podle polreicha, špecle s králíkem - recept, svestkova omacka podle polreicha, receptury špecle

Suroviny:
králík, cibule, česnek, slanina, protlak rajčatový, rajče, celer řapíkatý, víno červené, bujón, koření italské, olivy černé

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu