Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 665 kJ / 2 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,76 g |
Tuky | 180,41 g |
Vláknina | 25,18 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 7,06 g |
Sůl | 17,41 g |
Sacharidy | 20,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepeme. Mírně opepříme. Na maso poklademe šunku a 1/4 Nivy. Zabalíme do závitku a sepneme, nebo svážeme.
Krok 2: Slaninu nakrájíme na kostičky.
Krok 3: Pokud máte PH ve kterém jde vařit na sporáku, tak ho vytřeme olejem a dáme slaninu. Orestujeme. Pokud PH není určen k vaření na sporáku, orestujte slaninu na pánvi a přidejte do PH.
Krok 4: Na vyškvařenou slaninu přidáme fazolky a na ně závitky. Ve vodě rozmícháme bujón a přilijeme do PH.
Krok 5: Nesolíme, Niva a bujón jsou dostatečně slané.
Krok 6: Vaříme na stupni I. asi 5-6 hodin, na stupeň II. asi 4 hodiny.
Zveřejněno 14. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná plněná šunkou a Nivou, s fazolkami a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoGV
Moje poznámka
Roštěná plněná šunkou a Nivou, s fazolkami a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoGV
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 12 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 15 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 19 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 8 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 9 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 10 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 11 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 12 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 12 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 12 hodinami
Tématické fráze:
co vařit o víkendu,
vepřové maso s anglickou slaninou a fazolkami,
vaříme roštěnou,
recept na roštěnou,
rostena z krkovice,
plněná kuřecí roláda s nivou a šunkou,
vepřové závitky plněné žampiony a šunkou,
vepřový závitek s nivou a slaninou,
patizon pomalý hrnec,
recept na vepřovou panenku s nivou a žampiony,
co uvařit o víkendu,
co vařit na víkend,
restovaný patizon,
recepty s nivou,
co vařit o víkendu?,
roštěná,
roštěná pomalý hrnec,
co vařit z roštěné?,
panenka se slaninou a fazolkami recept,
vepřová roláda se šunkou a nivou
Suroviny:
roštěná hovězí,
sýr niva,
šunka,
fazolky zelené,
slanina,
bujón zeleninový,
voda,
pepř,
olej
Komentáře (26)
1/ nemusíš se toho vůbec všimnout, a věnovat se něčemu jinému.
2/ maso (jakékoliv) je neskutečně měkké a přitom šťavnaté.