Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 984 kJ / 1 430 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,87 g |
| Tuky | 91,79 g |
| Vláknina | 14,38 g |
| Cholesterol | 305 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGPY
Moje poznámka
Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGPY
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 8 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 11 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 11 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 13 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 6 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 7 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 8 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 8 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 9 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 9 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 9 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 9 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
koňská líčka,
líčka v pomalém hrnci,
vepřova líčka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec s časovačem recepty,
hovezi licka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec kaufland,
hovězí líčka pomalý hrnec,
koňská líčka recepty,
líčka s fazolkami,
jak vařit hovězí líčka pomalý hrnec,
hovezi licka v pomalém v pomalém hrnci,
vařené maso v pomalém hrnci,
koňská líčka recept,
stupne vareni pomaly hrnec,
vepřová líčka s fazolkami,
recepty k pomalému hrnci,
vařeni v pomalem hrnci,
hovězí líčka v pomalém hrnci po po burgundsku,
líčka pomalý hrnec,
dvojí vaření
Suroviny:
líčka koňská,
líčka hovězí,
cibule,
slanina anglická,
česnek,
koření,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř čtyř barev,
kmín drcený,
vločky chilli,
koření oregáno,
sůl,
petrželka,
cibulka jarní,
kopr,
fazolky zelené,
chléb,
vývar,
voda
Komentáře (14)
Loudalek-to je krasny vyraz
Podstatou pomalého hrnce je přece právě pomalé vaření, kdy se vyvar s masem jen táhne a maso pomalým vařením získá obzvlášť dobrou chuť
Tlakáč -to je úplně jiný způsob vaření.