Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 984 kJ / 1 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,87 g |
Tuky | 91,79 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGPY
Moje poznámka
Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGPY
Nejnovější recepty
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 11 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likér z aronie
Evka1670 před 49 minutami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vezuzi před 1 hodinou
Focaccia s bramborami a šunkou
Eva_H před 2 hodinami
Cottage vejce
HelenkaP před 2 hodinami
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 7 hodinami
Kuře na paprice
Aztec před 11 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 13 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 14 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 14 hodinami
Tématické fráze:
koňská líčka,
líčka v pomalém hrnci,
vepřova líčka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec s časovačem recepty,
hovezi licka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec kaufland,
hovězí líčka pomalý hrnec,
koňská líčka recepty,
líčka s fazolkami,
jak vařit hovězí líčka pomalý hrnec,
hovezi licka v pomalém v pomalém hrnci,
vařené maso v pomalém hrnci,
koňská líčka recept,
stupne vareni pomaly hrnec,
vepřová líčka s fazolkami,
recepty k pomalému hrnci,
vařeni v pomalem hrnci,
hovězí líčka v pomalém hrnci po po burgundsku,
líčka pomalý hrnec,
dvojí vaření
Suroviny:
líčka koňská,
líčka hovězí,
cibule,
slanina anglická,
česnek,
koření,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř čtyř barev,
kmín drcený,
vločky chilli,
koření oregáno,
sůl,
petrželka,
cibulka jarní,
kopr,
fazolky zelené,
chléb,
vývar,
voda
Komentáře (14)
Loudalek-to je krasny vyraz
Podstatou pomalého hrnce je přece právě pomalé vaření, kdy se vyvar s masem jen táhne a maso pomalým vařením získá obzvlášť dobrou chuť
Tlakáč -to je úplně jiný způsob vaření.