Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 812 kJ / 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,69 g |
Tuky | 2,80 g |
Vláknina | 17,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívový bůček se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx1J
Moje poznámka
Hlívový bůček se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx1J
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 44 minutami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 4 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 2 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 6 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 7 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 7 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 7 hodinami
Tématické fráze:
obalovany bucek,
hlívový guláš,
veprovy buček na zázvoru,
krkovička hlíva,
jak pěstovat zázvor,
hlívový,
recepty se zazvorem,
bůček recepty,
uzený bůček a hlíva,
obalované maso se zázvorem,
hliva ve sklepě,
teplý hlívový salát,
zazvor pestovat diskuze,
vepřový bůček se zázvorem,
buchta se zázvorem,
jídla se zázvorem,
vepřové na zázvoru,
roláda s hlívovou náplní,
bucek obaleny v koreni,
vepřoví bůček na zázvoru
Suroviny:
bůček vepřový,
cibule,
hlíva ústřičná,
zázvor,
koření vepřová pečeně,
mouka hladká,
olej,
solamyl,
pepř,
sůl
Komentáře (14)