Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 527 kJ / 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,05 g |
Tuky | 20,48 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 854 mg |
Sodík | 250 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 34,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a játra nakrájíme na nudličky, porek na kolečka a na oleji orestujeme. Přidáme všechno kořeni, protlak a kapii.
Krok 2: Podusíme a poté zalijeme smetanou. Mícháme do zhoustnutí a změknutí masa a jater.
Krok 3: Na karamelizovanou cibuli rozpustíme máslo, přidáme cibuli na tenké měsíčky nakrájenou, po krátkém dušení zasypeme cukrem a po rozpuštění zakápneme octem, osolíme.
Zveřejněno 18. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinka s krůtí směsí a karamelizovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqpr
Moje poznámka
Topinka s krůtí směsí a karamelizovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqpr
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Křehký štrúdl
Přidáno před 9 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 12 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 3 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 11 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 12 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 15 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 15 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 16 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 16 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 16 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 16 hodinami
Tématické fráze:
krutí játra na topince,
krutí játra na topinku,
krůtí játra na topinky,
krůtí játra s topinkou,
karamelizovaná cibule video,
krůtí masová směs na topinky,
topinková směs s krůtího masa,
krutí maso směs na topinky,
směs na topinky z krůtího masa,
játra na cibulce s směs na topinky,
krůtí nudličky s topinkou,
recepty krúti játra na topince,
krůtí maso na topinky,
krůtí játra předkrm,
játra na cibulce topinka,
směs na topinky krůtí játra,
směs krůtích jater na topinky,
video cibule karamelizovaná,
recept na karamelizovanou cibuli,
topinka s kruti jatrou
Suroviny:
prsa krůtí,
játra krůtí,
protlak rajčatový,
pórek,
kapie červená,
smetana,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
koření grilovací,
olej,
cibule červená,
máslo,
cukr hnědý,
ocet balsamiko,
sůl,
topinka
Komentáře (7)
Je to o zvyku, nám zase nedělaly dobře ty smažené v tuku