Svíčková z vepřového masa
Svíčkovou s knedlíkem, jedno z nejznámějších a také nejoblíbenějších jídel české kuchyně, nemusíme vždy připravovat pouze z hovězího masa. Špikovaná vepřová plec je lahodnou alternativou a v kombinaci s houskovým knedlíkem a brusinkami je vynikající.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z vepřového masa
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZmD
Moje poznámka
Svíčková z vepřového masa
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZmD
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 23 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s mandarinkami
Pavlina13 před 3 minutami
Květáková polévka
Pavluska75 před 10 minutami
Smažený květák
Pavluska75 před 11 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 54 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 11 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tématické fráze:
svíčková z vepřového masa,
svickova omacka z veproveho masa,
maso na svíčkovou,
svíčková na smetaně z vepřového masa,
svíčková z vepřového,
svíčková bez masa,
svíčková omáčka z vepřového,
svíčková ze zajíce,
jaké maso na svíčkovou,
vepřová svíčková,
svíčková s vepřového masa,
svíčková z vepřové pečeně,
vepřové maso na svíčkovou,
svickova na smetane z veproveho,
svíčková omáčka s vepřovým masem,
svíčková maso,
svickova na smetane s veproveho masa,
falešná svíčková na smetaně z vepřového,
vepřová svíčková na smetaně,
svíčková z plecka
Suroviny:
plec vepřová,
špek,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
cukr krupice,
ocet,
vývar masový,
smetana ke šlehání,
máslo,
olej,
sůl,
pepř černý,
koření nové koření,
bobkový list,
mouka hladká,
šťáva citronová,
kompot brusinkový
Komentáře (49)
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Svíčková na smetaně
Recept ještě nebyl hodnocen 4,8