Nadívaná kachna s divokým zelím
Suroviny
Porce: 6 i více
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 109 kJ / 7 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 350,52 g |
Tuky | 497,25 g |
Vláknina | 70,20 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 6,37 g |
Sůl | 12,83 g |
Sacharidy | 264,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaná kachna s divokým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqQr
Moje poznámka
Nadívaná kachna s divokým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqQr
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 10 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 16 minutami
Pivovarská bašta
oopicka před 1 hodinou
Bratislavská buchta
Wikki před 2 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 3 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 4 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 6 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit kachnu,
kachna se zelím,
pečená kačena s nádivkou,
nadívaná kachna,
jak vykostit kachnu,
divoká kachna s nádivkou,
pečená kachna s nádivkou,
kachna s nadivkou,
pečená kachna nadívaná,
příprava divoké kachny,
kachna recepty,
recepty kachna s nadivkou,
divoká kachna příprava,
jak naložit kačenu,
vykostit kachnu,
naložit kachnu,
kačena s nádivkou,
vykoštění kachny,
nadívaná kačena,
priprava kachny divoke
Suroviny:
kachna,
maso uzené,
slanina uzená,
žemle,
mléko,
vejce,
petrželka,
bok vepřový,
sůl,
kmín celý,
pepř,
květ muškátový,
ořech muškátový,
česnek,
zelí červené,
víno červené,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
ocet,
cukr,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
kmín celý
Komentáře (6)
www.clupmi.blog.cz