Nadívaná kachna s divokým zelím
Suroviny
Porce: 6 i více
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 109 kJ / 7 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 350,52 g |
Tuky | 497,25 g |
Vláknina | 70,20 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 6,37 g |
Sůl | 12,83 g |
Sacharidy | 264,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaná kachna s divokým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqQr
Moje poznámka
Nadívaná kachna s divokým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqQr
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 58 minutami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 18 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 12 minutami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 19 minutami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 1 hodinou
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 2 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 9 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 12 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 12 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit kachnu,
kachna se zelím,
pečená kačena s nádivkou,
nadívaná kachna,
jak vykostit kachnu,
divoká kachna s nádivkou,
pečená kachna s nádivkou,
kachna s nadivkou,
pečená kachna nadívaná,
příprava divoké kachny,
kachna recepty,
recepty kachna s nadivkou,
divoká kachna příprava,
jak naložit kačenu,
vykostit kachnu,
naložit kachnu,
kačena s nádivkou,
vykoštění kachny,
nadívaná kačena,
priprava kachny divoke
Suroviny:
kachna,
maso uzené,
slanina uzená,
žemle,
mléko,
vejce,
petrželka,
bok vepřový,
sůl,
kmín celý,
pepř,
květ muškátový,
ořech muškátový,
česnek,
zelí červené,
víno červené,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
ocet,
cukr,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
kmín celý
Komentáře (6)
www.clupmi.blog.cz