Nadívaná kachna s divokým zelím
Suroviny
Porce: 6 i více
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 109 kJ / 7 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 350,52 g |
Tuky | 497,25 g |
Vláknina | 70,20 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 6,37 g |
Sůl | 12,83 g |
Sacharidy | 264,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaná kachna s divokým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqQr
Moje poznámka
Nadívaná kachna s divokým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqQr
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 6 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 6 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 8 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 10 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 10 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 11 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit kachnu,
kachna se zelím,
pečená kačena s nádivkou,
nadívaná kachna,
jak vykostit kachnu,
divoká kachna s nádivkou,
pečená kachna s nádivkou,
kachna s nadivkou,
pečená kachna nadívaná,
příprava divoké kachny,
kachna recepty,
recepty kachna s nadivkou,
divoká kachna příprava,
jak naložit kačenu,
vykostit kachnu,
naložit kachnu,
kačena s nádivkou,
vykoštění kachny,
nadívaná kačena,
priprava kachny divoke
Suroviny:
kachna,
maso uzené,
slanina uzená,
žemle,
mléko,
vejce,
petrželka,
bok vepřový,
sůl,
kmín celý,
pepř,
květ muškátový,
ořech muškátový,
česnek,
zelí červené,
víno červené,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
ocet,
cukr,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
kmín celý
Komentáře (6)
www.clupmi.blog.cz